Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Gratis offerte   0494 85 25 36

Decoratieve technieken 

Als professionele schilders geven we uw interieur graag net dat tikkeltje extra. Met onze decoratieve plamuurtechnieken, zorgen  we voor een unieke uitstraling. Deze decoratieve technieken combineren we met secuur schilder- en/of behangwerk om tot een verbluffend resultaat te komen. Zowel in nieuwbouw als bij renovatie kunnen deze technieken toegepast worden. Geregeld volgen we overigens bijscholingen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en te perfectioneren. 

Ice-plamuur

Ice-plamuur bestaat uit verf met glaskorrels. Dit materiaal zorgt voor een contrast op vlakken of muren en geeft meerwaarde aan uw interieur. Zeker met de juiste lichtinval verschijnt er een blinkend effect die zo alle schakeringen in de techniek toont

Maroctechniek 

Deze techniek bestaat uit meerdere lagen plamuur met een pigment. Het plamuren gebeurt in een wolkenpatroon om zo tot een gewolkt effect te komen. Een meerwaarde voor ieder interieur. 

Beau-techniek

Een techniek waar in de verf zandkorrels zijn opgenomen. De verf wordt kruislings aangebracht met een verfborstel om zo tot dit effect te komen. Zeker met de juiste lichtinval zorgt dit voor een spectaculair effect. 

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over hoe we deze bijzondere technieken aanpakken, advies of een offerte op maat? Contacteer ons en we vertellen u er graag meer over. Als vakkundig schilder in de regio Lochristi helpen we u snel en professioneel verder.