Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Gratis offerte   0494 85 25 36

ANDERE WERKEN

Bij Schilderwerken Gillis zijn we van meerdere markten thuis. Hoewel schilderen het hoofdbestanddeel van ons werk vormt, voeren we in de regio Lochristi nog heel wat andere werken uit. Van werken met gyproc tot plamuren en het vernissen van parket: wij regelen het voor u.

Behangen

Naast schilderwerken zijn we ook thuis in behangen. Wij zorgen dat uw behangpapier zorgvuldig tegen de muur komt. Zowel gewoon als vliesbehang zijn mogelijk. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. U kiest het papier, maar met plezier adviseren we u bij uw keuze.

Gyproc

Het plaatsen van een valse muur met Gyproc? Een koud kunstje. Als decorateur hebben we hier geen enkel probleem mee. Wij zorgen voor vlakke oppervlakken en muren die de tand des tijds doorstaan. Maar ook met het opschuren van uw parket of het vernissen of insmeren met oliën, helpen we u graag een handje. Geen klus is ons te zwaar.

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over hoe we deze werken aanpakken, advies of een offerte op maat? Contacteer ons en we vertellen u er graag meer over. Als vakkundig schilder in de regio Lochristi helpen we u snel en professioneel verder.